Regelvej 3, Kongerslev

33595204

Regelvej 3, Kongerslev

70 22 20 40

33595204

Sikkerhedsregler​

Hos NaturligLeg.dk lægger vi stor vægt på sikkerheden. Sikkerhedsreglerne vil blive gennemgået inden spillets start, men vi anbefaler, at I orienterer jer om sikkerhedsreglerne, inden I møder op på eventcentret.

 1. Tag aldrig masken af andre steder end de af dommerne anviste “safezoner”.
  ​Masken skal bæres i alle områder, hvor der skydes. Sørg for at masken er i komplet stand uden revner og ridser i maskeglasset. Masken skal dække øjne, næse og mund og det anbefales ligeledes, at der anvendes beskyttelse af ører og hals. Er du i tvivl om din maskes tilstand, så søg straks råd hos en dommer/instruktør og få tjekket maskens tilstand.
 2. Følg altid anvisninger fra dommere, instruktører og andre officials.
  ​Alle anvisninger gives for at sikre, at du og andre spillere kan dyrke paintball som en sjov og sikker sport.
 3. Paintballmarkører skal altid behandles som ladt våben.
  ​Leg aldrig med en markør i den tro, at den ikke er “ladt”. Paintballmarkører kan forårsage farlige og smertefulde skader, hvis man rammes i ansigtet eller på halsen.
 4. Sørg for altid at have en “BARRELPLUG” (“pibespærring”, “mundingsblokade” er ord for samme indretning) i piben af din markør, når du forlader banen.
  ​Barrelpluggen sikrer at der ved uheld ikke kan komme en kugle ud af markørens pibe i områder hvor der ikke må skydes.
 5. Sigt aldrig på noget du ikke vil ramme.
 6. Affyr aldrig en paintballmarkør, hvis du er usikker på om det er forsvarligt.
 7. ​Skyd aldrig efter andet end dine modspillere og vær opmærksom på om spilleren, du skyder på, er i en situation, hvor dit skud kan forvolde skade. Skyd aldrig på meget kort afstand, eller hvis der er mulighed for at din kugle kan ramme modstanderen under masken (f.eks. nedefra). Undgå så vidt muligt at sigte efter modspillerens hoved og kønsdele, da skud i disse områder kan være meget ubehagelige/farlige.
 8. Stop alt spil og skydning ved gentagne fløjt.
  ​Gentagne signaler betyder, at spillet enten er slut, eller at der af anden grund er anledning til at stoppe spillet. Sørg altid for at kende din banes signaler.
 9. Gør altid spillere eller dommere opmærksomme på overtrædelser af sikkerhedsregler, så ingen kommer til skade ved et uheld.
​Eventcenteret NaturligLeg

​Eventcenteret NaturligLeg