Regelvej 3, Kongerslev

33595204

Regelvej 3, Kongerslev

70 22 20 40

33595204

Paintball nær Aalborg, Randers og Hobro i Nordjylland

NaturligLeg tilbyder alle muligheden for at kaste sig ud i paintball, et action-præget spil, hvor det gælder om at skyde sine modstandere med våben ladet med maling. Spillet har både fysiske og strategiske elementer i sig og vindes ved enten at eliminere alle modstandere eller erobre modstanderens flag. Som alle vores lege og spil, egner det sig fortrinligt til større grupper såsom familie, venner, klassekammerater eller kolleger, idet det appellerer til sundt og konstruktivt holdarbejde, som ryster folk godt sammen. Det kræver ingen øvelse, så uanset om I er ‘krigsveteraner’ eller helt nye til paintball, kommer I med garanti til at have det sjovt!

Hos NaturligLeg har vi opført en 4200 m2 stor udendørs paintball-bane med massevis af skjul og forhindringer, som udfordrer deltagerne til at lægge de rette strategier og udføre særlige missioner for sit hold, mens adrenalinen pumper rundt i kroppen.

Inden spillets start udstyrer NaturligLeg alle deltagere med paintball-geværer, camouflage-dragter, masker og swat hoods til beskyttelse af hals og ører. Da paintball er en fysisk krævende aktivitet, vil det være en klar fordel at iføre sig et par gode sportssko og evt. noget løstsiddende sportstøj under udstyret.

Actionfyldt Paintball på din Polterabend

Paintball er en af de sjove og populære aktiviteter at kaste sig ud i sammen med venner og familie på en polterabend. Dette er især populært at lave for mænd, men flere og flere kvinder er også begyndt at kaste sig ud i kampen på vores 4200m2 udendørs paintball-bane i Nordjylland.

Værd at vide om aldersgrænsen

Aldersgrænsen er 16 år, og personer under 18 år skal medbringe skriftlig samtykke fra forældremyndighedsindehaverne for at få adgang til banen.

Paintball kan spilles i hold á minimum seks deltagere, og der er mulighed for bad og omklædning efter spillets afslutning.

Paintball pr. person 200 kr. incl 150 skud

Paintball har åbent hele året.

Det er nødvendigt at booke tid for at spille paintball hos NaturligLeg, hvilket kan gøres ved at ringe til 70 22 20 40 eller skrive en e-mail til event@naturligleg.dk. Vi ser frem til at høre fra jer!

​Eventcenteret NaturligLeg

​Eventcenteret NaturligLeg