Regelvej 3, Kongerslev

33595204

Regelvej 3, Kongerslev

70 22 20 40

33595204

Fodboldgolf​ Nordjylland – Et spil for alle

Fodboldgolf er et let spil til både store og små, som med garanti bringer hygge til hele familien eller medarbejderstaben. Som navnet antyder er det en blanding af fodbold og golf, og det går ud på at sparke en fodbold i 18 huller ved brug af så få spark som muligt. Det er ikke så nemt som det lyder og er for de fleste overraskede sjovt og udfordrende. Hos NaturligLeg i Nordjylland vil vores fodboldgolf give jer en hyggelig og munter oplevelse, godt blandet med sjov motion og naturlige grønne omgivelser.

Fodboldgolf egner sig fortrinligt til eksempelvis:

  • Polterabends
  • Familiearrangementer
  • Sommer- og gadefester
  • Skolearrangementer
  • Opstart og afslutning i forbindelse med fritidsaktiviteter
  • Firmaarrangementer
  • Eller bare en hyggelig dag eller aften med vennerne

Vi har opført en udfordrende 18-huls fodboldgolfbane i den fri natur omgivet af træer og grønne marker. Forhindringerne på de enkelte baner varierer fra hul til hul, og det samme gælder længder og sværhedsgrader.

Grundlæggende handler det om at sparke bolden ud fra teestedet og passere forhindringerne indtil bolden til sidst kan sparkes i hul. Spilleren, der efter alle 18 huller har brugt færrest spark, vinder!
Betal én gang, og brug banen alt det, I vil
En gruppe på 4-5 personer vil typisk kunne gennemføre banen på godt halvanden time, men skulle I have lyst og kræfter til mere efter første runde, er I velkomne til det. Når green fee er betalt, har I adgang til banen hele dagen.

Det er som regel ikke nødvendigt at bestille tid først, men er I en gruppe på mere end 10 personer, vil det være en god ide først at skrive eller ringe og booke en tid. Kontakt os på 70 22 20 40 eller info@naturligleg.dk.

Det er tilladt at nyde medbragt mad og drikke på fodboldgolfbanen, og der er mulighed for at låne en trækvogn til at transportere forsyningerne. Vi beder blot, at I rydder op efter jer selv og benytter de opstillede skraldespande til affald.

Fodboldgolfbanen er åben hver dag fra 8.00-22.00 i sæsonen, som løber fra april til november.

​Eventcenteret NaturligLeg

​Eventcenteret NaturligLeg