Regelvej 3, Kongerslev

33595204

Regelvej 3, Kongerslev

70 22 20 40

33595204

Human Football i det Nordjyske

Hos Naturligleg i Nordjylland kan I komme til at spille Human Football, også kaldet Bubble Soccer eller Loopy Balls. Human Football er det seneste skud på stammen inden for kuleskøre aktiviteter hos Naturligleg, som giver jer lov til at spille fodbold på en måde, Michael Laudrup aldrig ville godkende! Det kan nok bedst beskrives som en blanding af fodbold og radiobiler og kan meget vel være den eneste chance, I får for at vælte chefen uden, han bliver sur.

I kan mosle ukontrolleret rundt og wrestle mod venner og kolleger, eller I kan forsøge rent faktisk at score og vinde. Så længe det er sjovt, kan I gøre, hvad I vil! Vores skøre fodbolde minder mest om badebolde i kæmpestørrelse og består af seks luftlommer, der tilsammen danner airbag omkring jer og beskytter jer, når I vælter rundt. Tag familien, vennerne, klassekammeraterne eller kollegerne med til Human football og hop, spring og fjol rundt alt det, I har lyst til. Det bliver sjovt uanset hvad!

Human Football hos NaturligLeg har en aldersgrænse på 12 år.

Human Football for de små

Interessen for vores kæmpe badebolde har været stor, og vi har derfor købt nogle mindre bolde, så de små også kan være med. Konceptet er helt det samme som for voksne – boldene er bare mindre.

Aldersgrænserne for de små er 5-12 år

Uanset om I ønsker at bruge de store eller små bolde, er det nødvendigt at booke en tid forvejen, så ring eller skriv til os i dag på 70 22 20 40 eller ved info@naturligleg.dk, og fortæl, hvornår I kommer. Så står vi klar til at hjælpe jer..

​Eventcenteret NaturligLeg

​Eventcenteret NaturligLeg